MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (23)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''FerrariDays of Denmark 2004'' :  Juni 2004
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Ferrari Days 2003 - Padborg Park   (Juni 2003)

På en solrig sommerlørdag sidst i juni 2003 havde avisen Jydske Vestkysten i samarbejde med Ferrari Owners Club Denmark lavet et forrygende arrangement på Danmarks nyeste racerbane, Padborg Park; Ferrari Days Of Denmark. Et sådant arrangement er umuligt at modstå, når man er Ferrari-fan, så henved halvdelen af Club di Fioranos medlemmer havde fundet vej til det sønderjyske – der var jo sågar mulighed for at slå to fluer med et smæk, for når man nu alligevel er så tæt på grænsen, så er Otto Duborg eller en af de andre grænsebutikker så absolut inden for rækkevidde!På Padborg Park var der i omegnen af 60 Ferrarier fra Danmark, Sverige, Tyskland o.a. med alt lige fra en fed orange Dino fra Holland over en 328 GTS Koenigg til de nyeste Ferrarier som 360 Modena og 575 M Maranello samt en F1-udstillingsmodel, som dog kun var til pynt! Desuden et pænt Challenge-felt med både 355- og 360-ere i flotte og farverige afskygninger.

Der var også mulighed for at købe sig til en tur i både gadebiler og Challenge-udgaver med bilernes ejere ved rattet, hvilket flere af klubbens medlemmer med sommerfugle i maven havde set frem til. Bl.a. fik Kenneth fra klubben sig noget af en tur i en 360 Challenge med Casper Elgaard fra Esbjerg ved rattet.

Klubben var også repræsenteret i Ferrari 1:1-feltet, idet Sven stillede op med sin flotte 348 TS fra 1993. Sven var som altid storsindet og gav flere af klubbens medlemmer en 4-5 omgange på den hurtige bane, incl. klubbens præsident, som dermed oplevede sit (lange) livs første tur i en Ferrari. Spørg lige, om han var begejstret!

Vi ser allerede nu frem til 2004, hvor der forhåbentlig stables noget tilsvarende på benene!


» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test