MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Ferrari Days 2003 - Padborg Park'' :  Juni 2003
Om Club di Fiorano

Club di Fiorano er Danmarks største og næstbedste Ferrariklub! I sammenligning med den rigtige Ferrari Owners Club Danmark kan vi prale med en større samling fordelt på færre medlemmer! Vores samling rummer ud over vore fantastiske modelbiler også en hel del rigtige Ferrarier, og dermed er parkeringspladsen ved at være lige så spændende, som når den rigtige klub er samlet. Hos Club di Fiorano er samlingens størrelse dog ikke af væsentligste betydning. Det er derimod interessen for Ferrari modelbiler, og så er det lige meget om samlingen har en værdi af 1.000 kr. eller 1.000.000 kr. Aldersmæssigt er der også meget stor spredning - interessen for Ferrari og Ferrari modelbiler er det helt afgørende.


Hvorfor lige Fiorano?
Fiorano er Ferrari's testbane i hjembyen Maranello. Et stort skilt foran testbanen vidner om, at du er nået til "Pista di Fiorano", så det var ikke svært at finde vores klubnavn; "Club di Fiorano".

Ferrari bruger Fiorano til at teste de nye biler samt til træning og test af deres formel-1 biler. Så det er netop på Fiorano, at alle bilerne i vores samling har kørt - dog i fuld størrelse.

Vil du være medlem?
Club di Fiorano er åben for alle med interesse for Ferrari modelbiler. Medlemskab af klubben koster 250 kr. om året, og det er selvfølgelig meningen, at kontingentindtægterne skal komme medlemmerne til gode på fælles ture, ved arrangementer, som tilskud til klubmerchandise mv. Som medlem får man naturligvis sin samling på vores hjemmeside, og derudover får man også adgang til vores medlemsforum. Her har man bl.a. mulighed for at stille og besvare spørgsmål på vores diskussionsforum, som fungerer meget effektivt. Derudover giver forummet også andre oplysninger inden for vores skøre lille verden.

Hvis du er interesseret i at blive medlem af Club di Fiorano eller evt. bare vil have yderligere oplysninger om klubben, kan du kontakte os på vores mailadresse eller se evt. mere under FAQ.

Download klubbens vedtægter i PDF-format


» Tilbage til forsiden «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test