MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (37)

 Tifosi
§ Links (227)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Michael Schumacher Fan Tag'' :  September 2003
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Generalforsamling 2008   (November 2008)

22. november var en dag, som stod i klubbens tegn: Besøg hos Christian, generalforsamling og julefrokost.Vi startede dagen med at mødes hos Christian, som har en imponerende samling af Ferrari i stort set alle str. Lige fra 1:43 til 1:1. Christian laver desuden nogle flotte, detaljerede Hamann 1:18-modeller, som der også var et par medlemmer, der blev fristet af. Et lille værelse med en meget flot 1:43 BBR-samling. I et andet værelse meget flotte 1:18 Ferrarier, og i midten af rummet en meget flot Ferrari F2004 i 1:5 – og ikke mindst garagen med den flotte 348 Spider i 1:1.

Mens der blev kigget modeller og snakket Ferrari, blev der serveret lækker sandwich til frokost. Efter denne gode start på dagen kørte klubbens medlemmer imod det lejede lokale i Højbjerg. Nye, flotte klubbannere var opstillet foran mødestedet - det så rigtig godt ud. Da alle havde indfundet sig i det fint pyntede lokale, lagde vi ud med at holde generalforsamling, og den foregik uden den store dramatik. Der blev valgt nye medlemmer ind i bestyrelsen, hvilket foregik i god ro og orden.

Efter en veloverstået generalforsamling, var der små foredrag fra fire af klubbens medlemmer. Morten A. fortalte om sin praktikperiode hos Formula Automobile i Allerød, Jimmy fortalte om danske kørere i Ferrari, Emmerich fortalte om John Day-modeller og Kenneth om sin interesse for Ferrari. Alt i alt 4 interessante indlæg.

Efter alt dette skulle der lidt i maven. På menuen stod en lækker julefrokost med nok til, at alle blev mætte. Og der var naturligvis masser af snak ved de små borde, som vi var bænket ved, og alle havde lejlighed til at købe modelbiler, da Klaus havde taget fristende modeller med.

Da natten nærmede sig, begyndte folk langsomt at vende næsen hjemad. Det ”sjællandske hold” overnattede dog i hytten, inden Sjælland kaldte dagen efter.

Alt i alt må dette betegnes som nok en rigtig god dag i klubbens tegn i gode omgivelser.


» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...

Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test